The fine line

יום חמישי, 1 ביולי 2010

You Gotta Go There to Come Back

ושוב, אחרי שממש ניסיתי שלא, נעלמתי
וזה לא כי הזנחתי

לא לא!
זה התחיל באתר שנתקע לי בכל פעם שניסיתי להעלות תמונה והמשיך ברצף מבחנים בלתי נגמר שפשוט אמרתי טוב, ניקח הפסקה
ובמהלכה צברתי פה די והותר תמונות שהחלטתי לחזור מיד ולפרסמן

התמונות האלה צולמו לפני חודש, במפגש הורים שלי ושל בן זוגי במרפסת של ההורים שלי.
מה אני לובשת?
גופיה שחורה פשוטה ב10 ש"ח מלפני כמה שנים (תחנה מרכזית ת"א אם אינני טועה)
חצאית וסנדלי "כלוב" מforever 21 






































ובגזרת האוכל -
בתקופה שעדיין לא התבצרנו בבית והשקענו את כל זמננו במבחנים, דותן הכין כמה פעמים את המאכל הזה שבמהרה נהיה חביב מאד על שנינו - אז קרדיט לו על ההכנה.


כדאי להכין לילה לפני או כמה שעות לפני שעתידים לאכול כדי שהבשר יספוג היטב את המשרה.
אנחנו הכנו בין חצי קילו לקילו חזה עוף


























                                                                                                במעבד מזון קצצנו 5 בצלים ירוקים, 2 כפות דבש, 2 כפות סויה ו-2 כפות שמן שומשום.


השרנו את הבשר בבלילה למשך הלילה




















למחרת הרכבנו את הבשר בחתיכות קטנות על גבי שיפודים, אותם הנחנו מעל תבנית כך שיהיו יציבים, ויצקנו את שארית המשרה מעל העוף.
לאחר מכן פיזרנו שומשום מלמעלה.










חיממנו תנור לחום גבוה על מצב גריל והעברנו בזהירות את השיפודים מהתבנית אל רשת הגריל שבתנור






כאן אפשר לחזות בשיפודים נהנים ומשתזפים להם בתנור החם.
עכשיו כדאי להציץ כל כמה דקות ולראות מה מצבם, ולסובב אותם במידת הצורך כך שישחימו מכל הכיוונים. כשרואים השחמה ברורה ניתן להוציא בזהירות מהתנור.




                

קיבלנו ארוחה לתפארת, וטעימה מאד                                                                                           


תגובה 1: